Om mig

Mit navn er Gintarė, jeg er 30 år, tidligere bodyfitness atlet, personlig træner, kostvejleder, livsstilscoach, træningsnørd, surfelsker og en livsnyder. Jeg har selv dyrket styrketræning i rigtig mange år. Jeg brænder for at videregive min kærlighed til styrketræning og lære mine klienter hvordan, de kan forme deres krop til den af deres drømme.

 

Jeg har valgt at udleve mine drømme og lever mit liv med passion.

Mit mål og drøm er at motivere, inspirere og hjælpe andre passionerede mennesker. Jeg synes alle har råd til en balanceret sund livsstil og motion.

This slideshow requires JavaScript.

Træning og livsstilsændring gav mig lykke, mere selvtillid, nye drømme og en balance i livet. ’Er det for alle?’ Hm.. træning og balanceret livsstil er et valg, og det er op til den enkelte selv at beslutte om det er din vej eller ej.

IMG_8121

Jeg har selv prøvet mange forskellige diæter, trænings rutiner, ’celebrity kostvaner’, læst sindssygt meget om ’en sund livsstil’.. Jeg har været i gang med vegetarisk, vegansk kost, ’pescetarian kost’… you name it..!! Men det har ikke givet mig de resultater, jeg ønskede.. Jeg var utilfreds med min krop, mad og alt muligt.  Så prøvet jeg igen og igen.

 

26DCDA1A-0EEB-4EB1-BBF9-8844109CEEA9.jpeg


Endelig forstod jeg – en balanceret livsstil, masser af motion, sund og god mad er hvad jeg har brug for i mit liv. Jeg synes alle skal være glade, føle sig godt tilpas i sin krop og mærke at krop er velfungerende og stærk.

I min verden er en balanceret livsstil det nye sort eller… et must-have. Hvis du er klar til at være glad for sig selv og sin krop, skabe nye sunde vaner og lære hvordan man skal træne korrekt og effektivt, så Ansøg om personlig træning.

DSC00211

 
Gintarė Giliūtė – Sinkė

DSC036100