Team Training – Det Nye Træningshit!

Siden 2015 har jeg trænet kvinder, mænd, teenagers…
Men jeg har altid haft en kæmpe lyst at lave et stort projekt, hvor alle kunne være med, hvor alle ville svede, grine og finde træningsglæde..!
Jeg havde en drøm om at lave en Bootcamp/Team Training – hvor jeg kunne arbejde med flere motiverede mennesker ad gang, hvor de kunne lære korrekt træningsteknik, skabe markante resultater og komme i deres livsform – på en sjov, svedig og intensiv måde..!
I 2017 fik jeg en mulighed for at køre Bootcamps sammen med min makker. Dette projekt var en success og ren fornøjelse..!
Nu starter jeg på en frisk..
Jeg er i gang med mit livs store projekt – Team Træning – for København’s sejeste mest motiverede kvinder, der er klar til at give max gas og opnå markante resultater..!

 

Hvorfor Fit&Strong Team Training?

Jeg brænder for at tage din træning til “next level”, lære dig effektiv og korrekt træningsteknik, booste din motivation og vise dig – ALT ER MULIGT..!! ❤

 

Jeg tror på at intet er umuligt, at træning skal være sjovt, effektivt og at alle kan komme i top form!

 

Team træning – her vil du øge dit fitness niveau hver eneste gang..! Du vil få nye udfordringer i hver træning – du vil træne og tænke som en vinder… DU BLIR EN VINDER! ❤

 

Fit & Strong Team Training – til alle kvinder der ønsker at være stærkere, sundere, gladere..!!

 

 

Team Training mål:

Team Training mål er at du blir en stærkere, mere fit udgave af dig selv og du kommer til at at tage din træning til næste niveau og opnå markante resultater.

Generel info om Fit&Strong Team Training:

Alle træninger foregår i LOADED GYM i Valby, vi træner 3 gange om ugen: tirsdag, onsdag og torsdag  kl.18.30 – 19.45.

 

 

 

 

 

#ladundskyldningerblivehjemme