Team Training – Det Nye Træningshit!

Siden 2015 har jeg trænet kvinder, mænd, teenagers…
Men jeg har altid haft en kæmpe lyst til at lave et stort projekt, hvor alle kunne være med, hvor alle ville svede, grine og finde træningsglæden..!
Jeg havde en drøm om at lave en Bootcamp/Team Training – hvor jeg kunne arbejde med flere motiverede mennesker ad gang, hvor de kunne lære korrekt træningsteknik, hvor de kunne skabe markante resultater og komme i deres livsform – på en sjov, svedig og intensiv måde..!
I 2017 fik jeg en mulighed for at køre Bootcamps sammen med min makker Hanne. Dengang lavede vi Bootcamps kun for kvinder. Dette projekt var en success og ren fornøjelse..!
Nu starter jeg på en frisk..
Jeg er i gang med mit livs store projekt – Team Træning – for København’s sejeste mest motiverede kvinder, der er klar til at give max gas og opnå markante resultater..!

 

Hvorfor Fit&Strong Team Training?

Jeg brænder for at tage din træning til “next level”, lære dig effektiv og korrekt træningsteknik, booste din motivation og vise dig – ALT ER MULIGT..!! ❤

 

Jeg tror på at intet er umuligt, at træning skal være sjovt, effektivt og at alle kan komme i top form!

 

Team træning – her vil du øge dit fitness niveau hver eneste gang..! Du vil få nye udfordringer i hver træning – du vil træne og tænke som en vinder… DU BLIR EN VINDER! ❤

 

Fit & Strong Team Training – til alle kvinder der ønsker at være stærkere, sundere, gladere..!!

 

 

Team Training mål:

Team Training mål er at du blir en stærkere, mere fit udgave af dig selv og du kommer til at at tage din træning til næste niveau og hele tiden udvikler dig.

Generel info om Fit&Strong Team Training:

Alle træninger foregår i LOADED GYM i Valby og vil være fordelt på 3 dage om ugen: tirsdag, onsdag og torsdag – vi træner kl.18.30 – 19.45.

 

Jeg glæder mig til næste FIT&STRONG Team Training der starter 18/9, 2018 – kl.18.30!

 

 

Har du spørgsmål? Smid mig en email: info@giliute.com

Ellers Tilmeld Dig Nu ..! 

 

#ladundskyldningerblivehjemme